Vragen & Antwoorden

Meer weten over Let's Sleep? Lees het hier.

Over het matras

Een Let’s Sleep matras is bij zwangerschap het perfecte matras, omdat je deze gedurende de zwangerschap kunt aanpassen en na de bevalling weer samen kunt stellen naar je normale postuur. Meer over zwangerschap en slapen lees je in dit artikel.

Als je een twee-persoonsmatras besteld heb je de keuze uit één toplaag of twee afzonderlijke toplagen. De keuze is afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar ook dien je rekening te houden met de verstelbaarheid van een bed. Wil je afzonderlijk van je partner je bed in hoogte kunnen verstellen, dan zijn twee afzonderlijke matrassen wellicht beter. Is je bed niet afzonderlijk verstelbaar dan is één topdek misschien wel zo gezellig.

Onze matras is, in tegenstelling tot veel andere matrassen die (online) verkrijgbaar zijn, aan te passen naar jouw lichaam! Op die manier is een goede nachtrust gegarandeerd. En mocht je situatie veranderen door gewichtstoename, gewichtsverlies of zwangerschap dan kun je het matras eenvoudig zelf (desgewenst in overleg met onze slaapexpert) aanpassen.

Bovendien is het matras samengesteld met de beste materialen, eenvoudig te reinigen én heeft een lange levensduur!

Let’s Sleep is een kwaliteitsmatras en dus wat zwaarder, maar het topdek is afritsbaar en daardoor is het matras een stuk beter handelbaar. Dus als de matras naar boven moet is het vaak makkelijker het topdek van het matras te ritsen en het matras in 2 delen naar boven te brengen! Afhankelijk van de breedte van het matras is deze tussen de 25 en 50 kilo.

Ja we hebben bij het ontwerp rekening gehouden met verschillende ondergronden. Of je het bed nu gebruikt op een bedframe, boxspring of gewoon op de grond. We hebben bovendien een speciale anti-slip laag aangebracht, waardoor het matras goed op zijn plaats blijft liggen, maar niet té stroef is bij het gebruik van een (elektrisch) verstelbaar bed.

Ja, je kunt gewoon een standaard hoeslaken gebruiken voor de Let’s Sleep matras. Sommige leveranciers geven aan (naast de gebruikelijke afmetingen) tot welke hoogte een hoeslaken geschikt is. De hoogte van een Let’s Sleep matras is 24 cm.

Ondanks dat de bovenhoes afritsbaar én wasbaar is adviseren we wel om een molton te gebruiken om de matras extra te beschermen.

Over Let's Sleep

Let’s Sleep matrassen verzenden we vanuit ons eigen magazijn in Harderwijk. Na bestelling wordt het matras eerst door ons op maat samengesteld voordat we deze aanbieden aan DHL. Na bestelling ontvang je een Track&Trace code waarmee je het matras kunt volgen.

Bestellingen in een straal van 30 km rondom Harderwijk worden vaak door ons eigen team bezorgd.

We begrijpen dat je, bij het matras kopen, het matras eerst wilt ervaren voordat je hem koopt, maar zien liever dat je deze uitgebreid thuis test dan 15 minuten in de showroom. Met onze 100-dagen proefslapen kan dit. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over het matras, dan kun je hem terugsturen.

Op dit moment zijn de deuren van onze showroom nog niet geopend. We zijn bezig met een mooie zichtlocatie. Mocht je op de hoogte willen blijven van de opening, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

Staat uw vraag er niet tussen?

Mail dan uw vraag aan [email protected] Wij antwoorden doorgaans nog dezelfde dag. Neem contact met ons op via de chat. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 1620 8654 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00.

Bestellen & bezorgen

De Let’s Sleep matras wordt in principe geleverd tot aan de deur. Mocht je de bezorger niet zover krijgen een handje te helpen, dan is het beter om even een hulplijntje in te schakelen. Zelf geen krachtpatser? Rits dan de toplaag van de matras en breng deze matras is twee delen omhoog.

Dat kan! Zodra je het matras in huis hebt kun je meteen gaan slapen (als je zou willen dan). Je hoeft niet eerst te wachten totdat het matras zichzelf heeft open gerold zoals bij sommige matrassen wél het geval is.

De vermelde prijs is inclusief verzending. Ook als je besluit het product terug te sturen nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Als een Let’s Sleep matras zakelijk aanschaft voor bijvoorbeeld een B&B of hotel, dan kun je de BTW uiteraard terugvorderen. Op de factuur specificeren we de BTW.

Mocht je een zakelijke bestelling willen plaatsen, dan gelden er bij grotere afnames andere prijzen. Neem voor zakelijke bestellingen contact op met [email protected].

Helaas is het op dit moment niet mogelijk je oude matras in te nemen. Maar als je matras nog in goede staat is (zonder scheuren of vlekken) dan is het vaak mogelijk om deze te doneren aan een goed doel bij je in de buurt. Mocht dat niet lukken, dan kun je een matras aanbieden bij het grofvuil. In sommige gemeentes kun je deze dan ook op laten halen.

Ja, verzending is gratis. Wij versturen onze matrassen vanuit onze showroom in Harderwijk. Wilt u het matras liever zelf ophalen? Dan kan dat uiteraard ook.

Retourneren

Het duurt altijd even voordat je lichaam gewend is aan een nieuw matras. Bovendien kan het zo zijn dat de samenstelling van de blokken, nog niet optimaal is. Je kunt natuurlijk zelf gaan experimenteren met de blokken, maar het kan zijn dat dit juist klachten veroorzaakt.

Dus ben je niet helemaal zeker, neem dan contact op met onze slaapexpert, zodat deze je kan adviseren over de juiste samenstelling.

Mocht je per ongeluk de verkeerde maat hebben besteld, dan kun je deze omruilen maar daarmee vervalt het recht op 100 dagen proefslapen. Bovendien zullen we de verzendkosten in rekening moeten brengen.

De Let’s Sleep matras wordt afgeleverd in een speciale stevige plastic zak. Het is inderdaad verstandig deze te bewaren tijdens de proeflig periode mocht je besluiten het matras terug te willen sturen.

Let’s Sleep matrassen die terugkomen worden nooit doorverkocht, maar worden gerecycled. Ook kan het zijn dat deze gedoneerd worden aan goede doelen.