Matras kopen

Let’s Sleep matras kopen

Wil je een matras kopen? Bij Letssleep.nl hebben we het matras waar iedereen goed op kan slapen. Bij het kopen van een matras is het belangrijk dat je goed let op je lighouding. Het is belangrijk dat het matras je de juiste ondersteuning geeft. Bij een let’s sleep matras kun je dit zelf regelen door het plaatsen van de juiste blokken met de juiste drukgevoeligheid.

Wat voor matras moet je kopen?

Bij Let’s sleep hebben we 1 matras die voor iedereen geschikt is. Na aanschaf heb je dus beide hetzelfde matras, dezelfde hoogte alleen het slaapcomfort kun je per matras instellen! Waarschijnlijk heb je nu ook beide hetzelfde matras, maar als je naar jullie lichamen kijkt zijn deze heel verschillend. Geeft het matras jullie beide de juiste ondersteuning?

 

Matras kopen? Advies nodig?

Bij Let’s Sleep willen we graag dat je goed slaapt. Heb je daarom advies nodig? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat of via het contact formulier. Wil je een matras kopen, dan vragen wij je om enkele gegevens om je matras goed samen te kunnen stellen. Hierdoor weten we zeker dat jij lekker slaapt!

Matras kopen in verschillende afmetingen

Bij Let’s Sleep worden de matrassen met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij elk soort en model matras maken wat je nodig hebt. In basis kun je de standaard matrasmaten bestellen. Maar wil je wat anders bijvoorbeeld groter of kleiner dan kun je contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om het matras in te meten in boot of caravan. Zo heb je ook tijdens vakanties het beste matras mee.