100 dagen proefslapen

100 dagen proefslapen!


 • 100 dagen lang

  100 dagen lang proef slapen is geheel kosteloos. De kosten van leveren, ophalen of omruilen van het matras zijn voor rekening van Let’s Sleep Matras.

  Dit beleid is op toepassing op één matras per adres. Op de andere matrassen is het herroepingsrecht van toepassing.

  Heb je eerder een Let’s Sleep Matras uitgeprobeerd en geretourneerd dan vervalt de 100 dagen proefslapen regeling bij een volgende bestelling.

 • Ready - set - go!

  De gratis proefperiode wordt automatisch aangevraagd door het ingeven van een bestelling via letssleep.nl

 • Dubbel check

  De geleverde matras(sen) zijn altijd nieuw en zijn onderhevig aan een uitgebreide fabriekscontrole.

 • Betaling

  Om proef te slapen dien je het matras vooraf te betalen.

 • Proefslaap periode

  De proefslaap periode start één dag nadat het matras is geleverd en eindigt 100 dagen later.

 • Koop = definitief

  Als je je matras wilt houden om lekker door te snoozen, dan hoeft je geen actie te ondernemen. De koop is definitief als jij als klant binnen de 100 dagen proefslaap termijn niet reageert.

 • Ophalen & omruilen

  Wil je het matras laten ophalen stuur dan een e-mail naar [email protected] We stellen het op prijs als je aangeeft waarom het matras niet bevalt. Deze melding dient binnen de ‘100 dagen proefslaaptermijn’ te worden gedaan.

  Het matras mag uiteraard worden uitgepakt en gebruikt. Wel verwachten we dat het matras niet wordt blootgesteld aan gebruik waarvoor deze niet is bestemd. Schade ontstaan  door (afwijkend) gebruik, en/of onvoldoende zorg zal bij annulering van de opdracht worden verhaald.

  Goederen die je retour wenst te sturen moeten in de oorspronkelijke plastic verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, transport-klaar bij de voordeur aan de vervoerder worden aangeboden. Indien de plastic verpakking niet meer voorhanden is, dien je zelf voor een deugdelijke verpakking te zorgen. Wanneer de producten niet deugdelijk zijn verpakt zal de vervoerder deze niet in ontvangst nemen. De extra kosten die hieruit voortvloeien en schade ontstaan aan de producten door een ondeugdelijke retour verpakking zullen dan in rekening moeten worden gebracht.